Kupa

Ballkani apo Gjilani? Ky është rezultati i sondazhit!

Sondazhi i realizuar nga “futbollikosovar.com”, se kush mendoni do të triumfoj në rrethin e katërt të Kupës së Kosovës, ndërmjet Ballkanit dhe Gjilanit ka dhënë këtë rezultat.

Nga 994 votues, 545 votuan se fitues i këti takimi do të jetë skuadra e Ballkanit, që i bie në përqindje 55%.

Kurse për skuadren e Gjilanit votuan 449 votues e që në përqindje i bie rrethë 45%.

Ballkani – Gjilani luajn të mërkuren nga ora 12:30 në Suharekë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Me te shikuarat

Fansat e Futbollit Kosovar

Copyright © 2018Themetf

To Top