Liga Pare

Heshtje në Shahin Haxhiislami, punimet larg finalizimit

Në një ditë të bukur vere, askush nuk shihet të vë të paktën një gozhdë në pjesën kryesore të tribinës, e cila po rindërtohet në stadiumin Shahin Haxhiislami.

Ndeshja e fundit e sezonit të kaluar mes FC Prishtina dhe FC Drita, vuri në pah problemet infrastrukturore të këtij objekti sportiv.

Gjendja është e mjerueshme, derisa vend punishtja shihet që nuk ofron as siguri dhe ajo mund të jetë fatale për vizitorët, apo edhe tifozët që e frekuentojnë këtë stadium.

Akoma më qesharake është gjendja e kabinave të improvizuara për media, që shihen skaj fushës në gjendje të mjerueshme.

A do të ndikojë rënia e KF Besa në Ligën e Parë, në procesin e këtyre punimeve, mbetet të shihet?!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Me te shikuarat

Fansat e Futbollit Kosovar

Copyright © 2018Themetf

To Top