Liga Pare

Komunikatë e jashtëzakonshme nga Peja: Tani priteni Besën e vërtetë

Komunikatë:
Kryesia e KF Besa në krye me kryetarin zt Mustaf Nila, njofton të gjithë dashamirët e klubit që është arritur marrëveshja e shumëpritur për kalimin e klubit nga OJQ, në Shoqëri Aksionare.

Gjatë bisedave të kryeatarit Nila, me kryetarin e Komunës së Pejës zt Gazmend Muhaxheri dhe pronarin e Korporates Dukagjini zt Ekrem Lluka, është arritur akordi që pikërisht Korporata Dukagjini të jetë bartëse e aksioneve në klub.
Përveç Korporates Dukagjini , pjesë e Shoqërisë Aksionare do ta jenë edhe : Komuna e Pejës, Kompania e sigurimeve Elsig, Burri Group SHPK, etj.

Gjatë ditëve në vijim do të mbahet Kuvendi i jashtëzakonshëm i klubit ku do të sqarohen të gjitha detajet e marrëveshjes.
Ju falenderojmë të gjithve për përkrahjen e vazhdueshme.

Me respeskt,
Kryesia e KF. Besa.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Me te shikuarat

Fansat e Futbollit Kosovar

Copyright © 2018Themetf

To Top