Perfaqesuesja

Lojtari i Kaljarit merr dënim të lehtë për doping, Jashanica ka shpresë…

Bajram Jashanica, pas ndeshjes me Jang Bojs, rezultoi pizitiv në testin anti-dobing. Megjithatë këtë çështje e ka mbuluar dënimi i Skënderbeut, dhe është lënë disi në harresë nga mediat. Një rast i ngjashëm i ka ndodhur lojtarit të Kaljarit, Zhoao Pedro.

Dënimi i kërkuar për të ishte 4 vjet, por në fund ai u dënua vetëm 6 muaj. Për këtë rast, edhe Jashanica ka shpresë. Në fakt ai vuante nga 1 alergji, dhe mori një substancë përpara ndeshjes, të cilët mjekët nuk e deklaruan. Për këtë ai u dënua 2 vjet, por e ka apeluar dënimin dhe është në pritje të vendimi të ri. Me këtë lajm ndoshta edhe Jashanica ka shpresë për tia hedhur pak me pak muaj.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Me te shikuarat

Fansat e Futbollit Kosovar

Copyright © 2018Themetf

To Top