Liga e Dyte

Qeveria mbështet këtë fasht për fushën sportive

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, i shoqëruar nga deputeti i zonës Nezir Çoçaj, kanë vizituar fshatin Gjonaj të Prizrenit dhe klubin e futbollit të fshatit “Drini i Bardhë”.

Ministri Gashi, me kryesinë e klubit, ka biseduar për sfidat dhe problemet infrastrukturore me të cilat përballet klubi hasjan me traditë shumëvjeçare.

Mungesa e një fushe sportive për përgatitjen e lojtarëve, por edhe për zhvillimin e garave e ndeshjeve si edhe organizimin e turneve që është brengë e sportdashësve të këtij lokaliteti.

Gashi është zotuar se Ministria e Sportit dhe ai vetë do të angazhohen që gjatë këtij viti të nisin investimet në rregullimin e fushës sportive të fshatit Gjonaj.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Me te shikuarat

Fansat e Futbollit Kosovar

Copyright © 2018Themetf

To Top