Superliga

Sa ulëse pritet ti ketë stadiumi i Prizrenit?

Stadiumi “Përparim Thaçi”, në Prizren pritet të jetë gati në fund të muajit gusht.

Impianti prizrenas, renovimi i të cilit ka nisur në muajin maj të 2017-ës, do të ketë kapacitet prej 12 mijë ulëseve dhe pritet të marrë pamje modern.

Kryetari i klubit, Qemal Krasniqi, foli për Tribuna Channel rreth ecurisë së punimeve në stadium, duke u shprehur shumë i kënaqur.

Megjithatë, edhe pse punimet kanë nisur në muajin maj, deri më tani nuk është kryer as gjysma e punës!

Mbetet të shihet nëse stadiumi do të jetë gati në kohën e planifikuar, edhe pse një gjë e tillë duket e vështirë.

2
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Me te shikuarat

Fansat e Futbollit Kosovar

Copyright © 2018Themetf

To Top