Superliga (J)

Video ekskluzive e përleshjes së futbollistëve të 2 Korrikut ndaj atyre të Dritës

Një përleshje mes futbollistëve të 2 Korrikut dhe Dritës ka ndodhur sot në Superligën e Juniorëve.

Në një video të siguruar nga ‘futbollikosovar.com’, shihet se kush ishte iniciatore e ku më pas resistoj që ndeshja të përfundoj para kohe.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Me te shikuarat

Fansat e Futbollit Kosovar

Copyright © 2018Themetf

To Top